Fen Bilimleri’nden Salihli TSO üyelerine indirim

Salihli TSO yönetimi ve Fen Bilimleri Okulları yetkilileri arasında imzalanan protokol uyarınca, Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yanı sıra Oda personeline ve birinci derece yakınlarına öğrenim giderinde yüzde 30 indirim uygulanacak.

2023-6-8

Özel Salihli Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları’nda öğrenim görecek olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Oda personelinin birinci derece yakınlarına indirim uygulanması konusunda okul ve Oda yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Salihli TSO’da düzenlenen protokolün imza töreninde Salihli’nin Çukuroba mevkiinde bulunan Fen Bilimleri Okulları’nın Yönetim Kurulu üyeleri Nurullah Sarıtaş, Ali Çetin, Selahattin Güleryüz, Oğuz Osmanlı ile okul Müdürü Emre Zorlu yer aldı.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Topkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Kınık ve Mehmet Çelik’in de hazır bulunduğu törende Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Fen Bilimleri Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Sarıtaş indirim protokolünü imzaladı.

Protokol, Özel Salihli Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları’nda eğitim ücreti üzerinden yüzde 30 oranında indirim yapılmasını karara bağlıyor. İndirim oranları Oda üyeleri ve çalışanları ile eş ve çocuklarını kapsıyor.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri arasında, Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’den ticaret erbabı da yer alıyor.